Serveis

Tarraco Modular - Restaurant

Per a la teva empresa

Dissenyem, fabriquem, comercialitzem i instal·lem oficines, vestuaris, menjadors, parades de menjar, estands per a esdeveniments, magatzems, casetes per a venda al públic, casetes de serveis i tot el que necessites per cobrir les necessitats d’espai de la teva empresa.

Transformem contenidors marítims de 8′, 10′, 20′ i 40‘, i els adaptem als teus requeriments, perquè ningú millor que tu sap el que necessites. Tots els materials que emprem en les nostres construccions són d’excel·lent qualitat i compleixen amb totes les certificacions corresponents.

Si ja disposes d’un edifici modular o bé de mòduls individuals i necessites reformar-lo o traslladar-lo, ens encarreguem de tot (desmuntem, traslladem, muntem i reformem) perquè puguis reduir despeses i allargar la vida útil de les teves instal·lacions.

Per a tu

Dissenyem i construïm l’habitatge dels teus somnis amb solucions modulars o amb contenidors. Ens adaptem als teus desitjos i al teu pressupost. Anem a muntar la teva nova casa a qualsevol lloc de la Península i les Balears.

Si no disposes d’arquitecte, nosaltres ens encarreguem de tot: projecte, permisos d’obra i direcció d’obra. També podem realitzar els treballs de neteja i anivellament del terreny, construir soleres o bases de formigó per a l’assentament de l’habitatge i construir piscines i tarimes de fusta.

Aprofita els avantatges d’aquest estil únic de construcció, l’aïllament i l’estalvi energètic d’un habitatge modular, sense haver de patir pels costos afegits que suposen les obres tradicionals. I ens comprometem amb tu per escrit a terminis de lliurament molt reduïts.

Tarraco Modular - Construccions
Tarraco Modular - Transport - Transporte

T’ho transportem i t’ho muntem

T’oferim serveis de transport i muntatge perquè puguis tenir totes les fases de la construcció controlades des del primer pas sota una mateixa direcció de projecte. Transportem i muntem a tota la Península i les Balears.

Com a empresa especialitzada en construccions modulars, ens comprometem a prestar un servei de qualitat i atenció personalitzada durant tot el procés de construcció: abans, durant i després de la finalització i lliurament del projecte, gràcies a l’acompanyament del nostre equip de professionals experts.

No et preocupis en cap moment, il·lusiona’t amb la teva nova edificació i instal·la-t’hi en el menor temps possible. Gaudeix al màxim d’una vida plena en un espai de treball o en una llar confortables.

Per demanar pressupost o aclarir qualsevol dubte…