Qui som

Qui som

A Tarraco Modular et construïm una casa modular a la teva mida, instal·lem una caseta de vestuaris o unes oficines en l’espai que ens diguis, transformem un contenidor marítim en la teva oficina o el convertim en una llar moderna i econòmica. Perquè som especialistes en la construcció de tota mena d’edificis prefabricats amb estructures modulars i amb contenidors marítims adaptats.

Desenvolupem els nostres productes a partir del projecte que tu ens demanis, per oferir-te un servei totalment personalitzat i que s’ajusti al pressupost i les qualitats que ens exigeixes.

 

A Tarraco Modular combinem la nostra experiència en la construcció modular prefabricada amb la incorporació de les últimes novetats del sector en R + D + I. Així, t’oferim un servei integral que engloba totes les fases del teu projecte.

 

Els nostres productes són de fabricació nacional. Ho fem amb materials de primera qualitat i amb criteris d’estalvi energètic, amb aïllaments eficients, i un temps de fabricació molt, molt curt. Construïm per tu.

Missió

Construïm el teu món

Tenim una missió i no és altra que la construcció avançada a partir dels nous sistemes modulars. Aporten un valor afegit únic i absolutament personal als espais que creem, dotant-los d’una personalitat pròpia, ja que estan pensats per a tu perquè sabem que els donaràs vida. Per això ens enfoquem a fer realitat qualsevol projecte de construcció que ens proposis.

Visió

Construïm el teu futur

Apostem per una construcció 100×100 sostenible i per una innovació constant que apliquem a solucions modulars de molt alta qualitat. Els reptes ens impulsen perquè treballem per a un èxit garantit i ratificat amb l’esforç constant dels nostres professionals. Creiem en la construcció modular perquè ofereix múltiples avantatges a l’hora de crear edificis singulars, a mida i amb altes prestacions.

Valors

Construïm el teu benestar

Cuidem tots els detalls del teu projecte, de principi a fi, perquè aconseguir el teu benestar i la teva satisfacció és el nostre màxim compromís. Som eficients en la feina, som responsables amb els teus desitjos i som respectuosos amb el medi ambient. Sigui quin sigui el tipus d’edificació modular, el nostre equip treballa per tu per crear el teu espai únic i diferent.

Per demanar pressupost o aclarir qualsevol dubte…