Habitatges modulars

Cases modulars

La instal·lació de cases prefabricades o modulars va en augment. Els mòduls permeten la creació de l’habitatge en un temps rècord i a preus més baixos que la construcció tradicional.

 

Les cases modulars donen total llibertat a l’hora de crear espais sense restriccions de dimensió. Amb els mòduls prefabricats per Tarraco Modular, es poden fer cases de tot tipus, des de senzills espais d’un sol mòdul amb un bany fins a complexes composicions de molta superfície i acabats de luxe. Amb els nostres mòduls, la casa dels teus somnis és possible.

Tarraco Modular - Habitatges modulars - Viviendas modulares

Cases modulars de luxe

Tarraco Modular - construcciones modulares - construccions modulars

Habitatges modulars contemporanis

Tarraco Modular - Casa económica - Casa económica

Cases modulars molt econòmiques

Tarraco Modular - Casa económica - Casa económica

Mòduls per a cases econòmiques

Cases modulars a partir de contenidors

Les nostres cases modulars es poden construir també a partir de contenidors adaptats i usant materials resistents que compleixen amb els estàndards de qualitat per a la construcció.

 

Els mòduls i els contenidors adaptats es poden personalitzar amb aïllament tèrmic i són aptes per a tot tipus de clima. Gràcies a la seva eficiència energètica, suposen un estalvi econòmic. Les cases modulars també són molt més fàcils d’ampliar i reformar que les cases tradicionals. Viure en una casa contenidor agafa una dimensió totalment nova.

Tarraco Modular - Reciclatge de contenidors - reciclaje de contenedores

Habitatges ecològics amb mòduls de contenidors.

Tarraco Modular - Contenedores - contenidors

Mòduls per habitatges a partir de contenidors.

Per demanar pressupost o aclarir qualsevol dubte…