Avís legal

AVÍS LEGAL

 

 1. Objecte i acceptació

El present avís legal regula l’ús del nostre lloc web, de què és titular TARRACO MODULAR GROUP S.L. La navegació pel lloc web de TARRACO MODULAR GROUP S.L. atribueix la condició d’usuari de la mateixa i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden patir modificacions. Vostè s’obliga a fer un ús correcte de la pàgina web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el present Avís Legal. El vostè respondrà davant TARRACO MODULAR GROUP S.L. o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

 

 

 1. Identificació i comunicacions

 

TARRACO MODULAR GROUP S.L., en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’informa que:

La seva denominació social és: TARRACO MODULAR GROUP S.L.
El seu CIF és: B02930709
El seu domicili social està en: POL. INDUSTRIAL FRANCOLÍ, PARCEL·LA 20, NAU 14-B, PATI ANNEX – (43006) TARRAGONA

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte especificats en la política de privacitat.

Totes les notificacions i comunicacions que realitzi amb TARRACO MODULAR GROUP S.L. es consideraran eficaços, a tots els efectes, sempre que es realitzin pels mitjans especificats anteriorment.

 

 

 1. Condicions d’accés i utilització

 

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure, no obstant això, TARRACO MODULAR GROUP S.L. condiciona la utilització d’alguns dels serveis oferts a la seva web al previ ompliment del corresponent formulari.

 

Vostè garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a TARRACO MODULAR GROUP S.L. i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

 

Vostè es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis d’EL TARRACO MODULAR GROUP S.L. i a no emprar-los per, entre d’altres:

 • Difondre continguts, delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfob, ofensius, d’apologia de terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l’ordre públic.
 • Introduir a la xarxa virus informàtics o executar actuacions susceptibles d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de TARRACO MODULAR GROUP S.L. o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris a la pàgina web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals TARRACO MODULAR GROUP S.L. presta els seus serveis.
 • Intentar accedir dades d’altres persones o a àrees restringides dels sistemes informàtics de TARRACO MODULAR GROUP S.L. o de tercers i, si s’escau, extreure informació.
 • Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de TARRACO MODULAR GROUP S.L. o de tercers.
 • Suplantar la identitat d’un altre usuari, de les administracions públiques o d’un tercer.
 • Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra forma comunicar públicament, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès
 • Recopilar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial sense que n’hi hagi la prèvia sol·licitud o consentiment.

 

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat pertany a TARRACO MODULAR GROUP S.L., sense que puguin entendre com cedits cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del web.En definitiva, vostè que accedeix a aquest lloc web, pot visualitzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s’instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap mena d’explotació.

 

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat de TARRACO MODULAR GROUP S.L., sense que pugui entendre que l’ús o accés a la mateixa li atribueixi cap dret sobre aquests.

 

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits.

 

L’establiment d’un hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre TARRACO MODULAR GROUP S.L. i el propietari de la pàgina web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part de TARRACO MODULAR GROUP S.L. dels seus continguts o serveis. Aquelles persones que es proposin establir un hiperenllaç prèviament hauran de sol·licitar autorització per escrit a TARRACO MODULAR GROUP S.L. En tot cas, l’hiperenllaç únicament permetrà l’accés a la homepage o pàgina d’inici del nostre lloc web, així mateix haurà d’abstenir-se de realitzar manifestacions o indicacions falses, inexactes o incorrectes sobre TARRACO MODULAR GROUP S.L., o incloure continguts il·lícits, contraris als bons costums i a l’ordre públic.

 

TARRACO MODULAR GROUP S.L. no es responsabilitza de l’ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi a partir dels mateixos.

 

 

 1. Exclusió de garanties i de responsabilitat

 

TARRACO MODULAR GROUP S.L. exclou, fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

 

 • La impossibilitat d’accés a la pàgina web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i / o actualitat dels continguts, així com l’existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició als quals s’hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s’ofereixen.
 • La presència de virus o d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
 • L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el present avís legal a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc web. En particular, i al tall d’exemple, TARRACO MODULAR GROUP S.L. no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

 

Així mateix, TARRACO MODULAR GROUP S.L. declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels enllaços que apareixen en aquesta web és exclusivament la d’informar a l’usuari sobre l’existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. TARRACO MODULAR GROUP S.L .no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita a aquests, de manera que tampoc serà responsable del resultat obtingut. TARRACO MODULAR GROUP S.L. no es responsabilitza de l’establiment d’hipervincles per part de tercers.

 

 

 1. Procediment en cas de realització d’activitats de caràcter il·lícit

 

En el cas que vostè o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i / o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà de posar-se en contacte amb TARRACO MODULAR GROUP SL identificant-se degudament, especificant les suposades infraccions i declarant expressament i sota la seva responsabilitat que la informació proporcionada en la notificació és exacta.

Per a tota qüestió litigiosa que incumbeixi a la pàgina web de TARRACO MODULAR GROUP S.L., és aplicable la legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals més propers a la seu de (Espanya).

 

 

 1. Publicacions

 

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l’únic instrument que dona fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s’ha d’entendre com una guia sense propòsit de validesa legal.