Vestuaris modulars per distanciament i seguretat en temps de pandèmia.

Vestuaris modulars per distanciament i seguretat en temps de pandèmia.

Si et preocupes per la higiene i la salut dels teus treballadors, et proposem la solució dels vestidors modulars.

Tarraco Modular ofereix vestidors modulars per a les empreses que necessiten garantir el distanciament social i mantenir la higiene, i baixar els riscos de contaminació. La continuació de les activitats productives en la nova normalitat, i fins i tot en el confinament per a certes indústries, té uns riscos de contaminació viral tant per als treballadors com per als clients.

Ampliar les mesures d’higiene és una pràctica efectiva que pot prevenir un brot de coronavirus en la seva plantilla. Els nostres vestuaris modulars et permeten oferir als teus empleats l’espai necessari per al distanciament i si ho desitgen també dutxes per eliminar millor l’amenaça de contagi.

A banda de les mesures imposades pel govern, com posar a disposició dels empleats gel hidroalcohòlic, distanciament social i mascaretes, també s’ha de considerar la importància de les zones comunes com els vestidors, els menjadors i els lavabos. Una manera fàcil i eficient de descongestionar les àrees de concentració de personal és ampliar els vestidors amb espais modulars, que poden ser instal·lats tant a l’interior de naus industrials com a l’exterior.

Utilitzant els nostres vestuaris modulars pots ampliar de forma permanent o temporal la capacitat dels seus vestidors. Pots optar pels nostres vestuaris amb dutxa si desitjes implementar un protocol de descontaminació dels treballadors i millorar encara més la seguretat contra el contagi.

Els nostres vestuaris es poden desmuntar i muntar de forma fàcil, així que els podràs traslladar, destinar a un altre propòsit o vendre i recuperar la part de l’espai ocupat i una part de la inversió original, fet que difícilment passarà mai amb un vestuari d’obra.